Yogaterapeuten

Jeg bliver ofte spurgt: “Hvad er yogaterapi?” eller “Hvad er forskellen på almindelig yoga og yogaterapi?”

I starten plejede jeg at gå ind i en lang forklaring om, hvordan jeg som yogaterapeut har en større viden om kroppen, sygdomme, stress og skader end der gives på almindelige yogalæreruddannelser. En større viden om hvordan det hele menneske bliver påvirket af et sygdomsforløb, af smerter med mere. Det blev hurtigt et længere svar end folk var interesseret i, så lad mig gøre det kort her:

I yoga undervises der i fastlagte stillinger og sekvenser. I yogaterapi undervisers du med de forudsætninger du har.

Jeg underviser ikke stillinger, men kroppe. Du skal ikke presse din krop ind i en stilling. Vi tilpasser stillingen til din krop for, at du får mest mulig ud af stillingen.

Jeg har haft utallige patienter som kom til mig, fordi de ikke kunne være med i en almindelig yogaklasse, pga f.eks. dårlige knæ, ondt i ryggen eller lignede symptomer. De færreste yogalærere har hverken tid eller den givne viden til at kunne rumme diagnoser eller smerter på et hold med mere end 15 elever.

Du behøver ikke vide en masse om yoga eller nødvendigvis at have prøvet det før, du behøver ikke være smidig eller stærk. Du er velkommen præcis som du er. Hvis du kan trække vejret, så kan du praktisere yoga med mig.

Programlægning

Kunne du tænke dig mere fokus på dig, personlig støtte og vejledning?

I en enetime handler det kun om dig.
Har du brug for at afstresse? I en enetime vælger du hvad der skal være fokus på. Få mere energi eller arbejd med en specifik kropsdel, skade eller sygdom?

Her har du mulighed for at arbejde helt specifikt med din problematik på lige præcist det niveau du er.

En enetime giver dig valget.

Enetimer udbydes som et forløb, men kan også købes enkeltvis til f.eks. programlægning.

Få lavet dit personlige yogaprogram.

Ved et personligt program sammensætter vi sammen 3 korte programmer med stillinger og øvelser som er tilrettelagt specielt til dig. Programmerne udformes, så de kan laves hver for sig eller sammen til en længere praksis.

Enetimer og et personligt program er til dig som ønsker:

 • Lindring af din nuværende tilstand
 • Mere overskud i hverdagen
 • En større accept og selvindsigt
 • At blive guidet og støttet
 • Dit eget personlige yogaprogram

 

  VEJLEDNING OG RÅDGIVNING

  Når man bliver syg, skadet eller stresset, så er der fra samfundets side stor fokus på, hvad du kan gøre fysisk, men ikke særlig meget opmærksom på, hvad der sker med resten af dig. Dine følelser eller dit forhold til både til dig selv, men også med til de mennesker omkring dig ændrer sig ofte.

  Jeg oplevede selv og har set flertallet af mine elever opleve en eller flere af følgende følelser i forbindelse med sygdom, skade eller stress:

  • Jeg føler mig ikke forstået
  • Jeg er en byrde for familie og venner
  • Jeg har svært ved at mærke og stå fast på mine nye grænser
  • At forstå at en usynlig lidelse er lige så seriøs som “et brækket ben”
  • Hvordan giver jeg slip på følelsen af uretfærdighed – hvorfor sker det her for mig?

  Det tog mig lang tid at arbejde mig igennem disse følelser og jeg har hjulpet mange af mine elever med at opnå:

  • En større selvindsigt
  • accept af dig selv som du er nu
  • Forståelse af, hvilke mønstre og vaner der bremser dig
  • Hvordan du får livskvalitet tilbage i dit liv
  • Hvordan du får en større frihed i din dagligdag
  • Jeg vil lytte til dig og stille både udforskende og udfordrende spørgsmål.
  • Jeg vil guide dig og støtte dig i den rejse du tager ud på. Rejsen tilbage til dig.

  Disse samtaler er ofte en del af et forløb, hvor vi også arbejder med yoga, natur og andre behandlinger samtidig. Forløb laves skræddersyet til den enkelte og kan sammensættes efter ønske.

  Kommende events

  Følg Yogaterapeuten her

  Se flere af Gittes BRANDS

  Mother North

  I de seneste år er interessen for naturen og natur spiritualitet spiret og vokset frem.

  Vi søger vores ophav, os selv og de fortryllende oplevelser vi fik fra naturen som børn, men ikke helt kan få adgang til mere.

  Vi ønsker at forstå den majestætiske jord vi bor på. Vi har endelig forstået, at der er mere, end vi kan se med det blotte øje.

  Hos Mother North udbydes behandlinger, kurser, workshops og retreats, hvor du kan lære mere om natur spiritualitet og shamanisme og selv mærke, hvad naturen gør ved dig, når du åbner op.

  Læs mere om Mother North

  Gravity Flow

  Gravity Flow består af Gitte og Bella. 

  Vi inviterer dig ind i en verden af krops nærvær og tilstedeværelse. Vi afholder kurser baseret på intuitiv dans, hvor vi dykker ind i os selv og styrker forbindelsen til vores ubevidste og bevidste krop og forbinder os med vores urkraft. 

  Dans er kroppens og sjælens hellige sprog, der er spundet fra vores dybere bevidsthed. Gennem bevægelse skaber vi rum for at vække vores største potentiale og genforbinde os med vores krop og sjæl. Når vi danser og bevæger os med intention og tilstedeværelse udtrykker vi vores sande væsen.  

  Læs mere om Gravity Flow