Wim Hof Metoden

De seneste år er Wim Hof blevet verdenskendt. Han har indehaver af 26 verdensrekorder og hans metode er bygger op om 3 søjler, der kombinerer åndedræt, kuldetræning og mindset.

Metoden er tilgængelig for alle og kan hjælpe dig med at få et liv med mere glæde, sundhed og styrke.

Som den eneste danske Wim Hof Methhod Instruktør har Gitte undervist sammen med Wim Hof og har derigennem et unikt indblik i metoden.

Gennem Wim Hof Metoden får du muligheden for at opdage din egen krops fysiologiske kraft. Mere og mere videnskab bakker op omkring metodens positive effekt på både dit immunsystem, men også din evne til at håndtere stress og modstå inflammation i kroppen.

Så vil du være din egen alkymist og aktivere sindets kraft, så det virker sammen med din krop, så du kan udnytte hele dit potentiale?

Der findes en medfødt kraft, som vi alle besidder, men for de fleste af os er den blevet lukket ned i os. Det er evnen til at være lykkelig og tilfreds.

Metoden virker både på dit fysiske helbred, på din mentale sundhed og så hjælper den dig med at optimere dit præstation gennem dagen.

 

Metoden er for dig der ønsker:

  • Øget og balanceret immunsystem
  • Mere glæde i hverdagen
  • Øget viljestyrke
  • Øget fokus og krativitet
  • Mere energi i hverdagen
  • Mindre inflammation og smerte
  • Større kropsbevidsthed
  • Forbindelse til din indre ild
  • Mere lyksaglighed, taknemmelighed og kærlighed.

 

Gitte holder jævnligt Workshops i WMH, hvor du kan kommer og prøve åndedrættet og kuldetræningen og mærke forbindelsen til din egen krop på et nyt niveau.

Du kan booke 1:1 sessioner, hvis du ønsker en dybere og og mere personlig guidning i metoden. En skræddersyet session vil bringe dig til næste niveau indenfor metoden. Skriv til Tak@gittelindgaard.dk for mere info og pris.

Hvis du ikke bor i Københavnsområdet, men ønsker at Wim Hof Method Workshop, så kommer Gitte også rundt i landet og holder workshops. Hvis du selv kan samle nogle deltagere, så er det selvfølgelig endnu nemmere.

Dette gælder også, hvis du ønsker at booke en privat workshop til dit firmaarrangement, logemøde, fødselsdag eller lignende.

Læs mere om metoden på https://www.wimhofmethod.com

Gitte Lindgaard

Gitte har gennem de sidste 15 år arbejdet terapeutisk med mennesker med sygdom, skade og stress, hvor hun arbejder både terapeutisk og spirituelt med de mennesker hun behandler blandt andet gennem yogaterapi og meditation.

Gitte har en Bachelor i Sundhed og er også uddannet healer og yogaterapeut. Gennem de sidste år har Gitte trådt dybere ind på den shamanistiske vej og har været i lære både i denne verden og i den usete verden, samt taget et hav af shamanistiske kurser i både ind og udland.

Gitte er også indehaver af Natur Terapi, som udbyder Shamanistisk healing og vejledning

Kommende events

Følg WHM Workshops her

Læs mere om metoden på https://www.wimhofmethod.com

Se flere af Gittes BRANDS

Mother North

I de seneste år er interessen for naturen og natur spiritualitet spiret og vokset frem.

Vi søger vores ophav, os selv og de fortryllende oplevelser vi fik fra naturen som børn, men ikke helt kan få adgang til mere.

Vi ønsker at forstå den majestætiske jord vi bor på. Vi har endelig forstået, at der er mere, end vi kan se med det blotte øje.

Hos Mother North udbydes behandlinger, kurser, workshops og retreats, hvor du kan lære mere om natur spiritualitet og shamanisme og selv mærke, hvad naturen gør ved dig, når du åbner op.

Læs mere om Mother North

Yogaterapeuten

Som yogaterapeut underviser jeg ikke stillinger. Jeg underviser mennesker. Hver stilling tilpasses til den enkelte.

Måske skal man have været der, før man helt forstår det?
Hvordan noget så simpelt og hverdagsagtigt for nogle, som at bevæge sin krop kan være en kæmpe præstation for andre. 💪🏼

At leve med en krop, som er i en tilstand af smerte eller stress kan ændre alt. Ikke kun din fysiske udfoldelse, men også dit syn på dig selv.

Så yogaterapi handler for mig også om succesen ved at kunne være med ~ lige præcis som du er, med stillinger der er tilpasset til din krop.

Læs mere om Yogaterapeuten.dk

Gravity Flow

Gravity Flow består af Gitte og Bella. 

Vi inviterer dig ind i en verden af krops nærvær og tilstedeværelse. Vi afholder kurser baseret på intuitiv dans, hvor vi dykker ind i os selv og styrker forbindelsen til vores ubevidste og bevidste krop og forbinder os med vores urkraft. 

Dans er kroppens og sjælens hellige sprog, der er spundet fra vores dybere bevidsthed. Gennem bevægelse skaber vi rum for at vække vores største potentiale og genforbinde os med vores krop og sjæl. Når vi danser og bevæger os med intention og tilstedeværelse udtrykker vi vores sande væsen.  

Læs mere om Gravity Flow