Udvikling og skyggearbejde

Sep 18, 2021

De sidste måneder har jeg haft vokseværk.

Jeg har groet nye rødder. Rødder der når dybere ned.

Når vi udvikler os og træder dybere ind i vores kraft, så må vores rodnet også vokse. I sin vækst når rodnettet dybere ned i mørket og ind i skyggesiderne.

Skyggearbejde er ingen dans på roser, men det er essentielt for et sundt personligt udviklingsarbejde.

Jeg har måtte lære at dykke dybere ind og ned end jeg har været før. Jeg har måtte vente på, at mine øjne vænnede sig til mørket, så jeg igen kunne se.

Se ind i mit mørkeste mørke uden at lade min frygt og min sorg forvrænge mit syn og i stedet for, så har jeg øvet mig i at observere.
Øvet mig i at se klart hvad mine mørkeste tanker, frygt og intentioner bestod af.

Jeg har måtte finde uanede mængder af selvkærlighed frem for at undgå at lukke ned eller at dømme mig selv.

Den næste fase har været at sanke “medicinen” og visdommen i mine dybeste grund sår.

Mørket er der af en grund og det har taget mig tid at finde modet til at se det i øjnene og favne det, så jeg kunne slippe og frigive det udtjente og skabe plads til det nye.

I mørket og i rodnettet er der også en utrolig kraft, visdom og indsigt. I den nordiske mytologi har vi verdenstræet Yggdrasil. Ved dens rødder findes visdommens brød og her sidder Nornerne og spinder mennesker og guders livstråde.

Om det er nornerne eller dig selv der arbejder hernede, så er interaktionen med vores rodnet og vores rodkraft vigtig, for den påvirker kvaliteten af vores liv, følelse af frihed og vores selvkærlighed.

Der er sket mange ændringer dybt i mig og lige så stille bølger de gennem mit liv. De skaber nyt flow og ny energi.

Nu øver jeg mig f.eks i at opleve livet gennem kærlighedens linse. Jeg mærker hvordan selvkærlighed åbner mig op og giver plads til mere styrke, mere rodkraft og mere visdom.
Jeg fornemmer en forbundethed jeg ikke troede var mulig.

En anden og mere lavpraktisk forandring er en ændring i mit virke. Det betyder blandt andet en sammenlægning mellem mine to facebook sider Yogaterapeuten og Mother North.

Det nye navn bliver simpelt og enkelt Gitte Lindgaard.

Jeg håber du fortsat vil følge, like og dele fra min side, som jeg håber vil inspirere og bringe din selvkærlighed og vilde visdom frem 🙏🏼🍃🙏🏼

Read More 

Nymåne i vandbærens tegn

Nymåne i vandbærens tegn

Månen følger os kærligt fra himlen i sine skiftende faser. Hver faser puster Liv og energi i forskellige dele af vores liv.Nymånen eller sortmånen et godt tidspunkt til at sætte intentioner og udstikke en retning for den næste månecyklus. Nymånen i vandbærens tegn er...

read more
Nattens velsignelse

Nattens velsignelse

Når natten kommer, så tillader vi os at give slip og opløser dele af os til mørket og stilheden.  Vi giver slip på ambitioner og mål. Vi tillader os selv at tage imod den gave som nattens ro og mørke bringer.  Åndedrættet bliver dybt, tungt og roligt....

read more
Kravet om perfektion

Kravet om perfektion

Mon ikke vi alle sammen kender til gerne at ville være perfekte - eller ønsket om at gøre noget perfekt? Eller have den perfekte aften eller oplevelse? For nyligt så jeg i Go'Morgen Danmark en plastikkirurg som fortalte, at unge piger i 20’erne kom ind hos hende,...

read more