Glade kursister

Jeg kan i den grad anbefale Gitte som terapeut, shamanistisk læremester og vejleder. 

Jeg har med Gittes hjælp været på spændende trommerejser, hvor hun hensynsfuldt og klogt vejledte mig, så jeg følte mig tryg og sikker undervejs og også bagefter. 

Hun formår at følge en undervejs og intuitivt vide, hvornår man har brug for ro til at opleve, og hvornår der skal guidning til. 

Selv når min skepsis til egne evner påvirkede mig, så har hun med sin dygtige indsigt hjulpet mig til at tolke de nogle gange helt utrolige ting, jeg har oplevet på trommerejser hos hende. 

Jeg har fået svar, der har fået mig til at handle på ting, men også hjælp til at se ting i et bredere perspektiv. 

Jeg giver med glæde og taknemmelighed Gitte mine allerbedste anbefalinger.  🙏🥰

Lone Sørensen

Jeg har gået til yoga hos Gitte i snart mange år. Jeg elsker min oase der. 🧘🏻Gitte er super dygtig, og man føler sig tryg og set undervejs🙏 Der er stor variation i øvelserne og man fornemmer hendes glæde ved at undervise!!! Hendes stemme og tonefald både ved øvelserne og meditationsdelen er skøn. Ens stressniveau falder øjeblikkeligt. Stor og varm anbefaling fra mig. 

Gitte Nissen

En dårlig dag kan hurtigt vendes til en god, efter en yogatime hos Gitte. Jeg har en del skader efter min tid som professionel danser, der er Gitte’s yogatime noget af den bedste medicin man kan få. 

Gitte har en meget beroligende stemme, så man slapper af med det samme. Jeg kan varmt anbefale hende!

Lynne Gregory

Jeg har efter et stressforløb deltaget i Gittes yogatimer, retreats, restorativ yoga, overnatning i det fri og meget andet. Det er ikke nemt med ord at beskrive hvad Gitte med sit livssyn og evner kan, det skal mærkes. Når Gitte underviser og guider får jeg adgang til et meget trygt og kærligt sted i mig selv, som har været meget støttende og healende i min proces ❤️🙏 Tak for dig Gitte 

Anja Pingles

Gittes BLOG

En fortælling om rodkraft

En fortælling om rodkraft

Allerede som barn fornemmede jeg tydeligt, at der er mere mellem himmel og jord. Jeg var ikke særlig gammel før jeg begyndte at udforske de andre verdener og spiritualiteten jeg mærkede.  Det tog mig flere år at opdage, at det meste af hvad jeg søgte allerede...

read more
Nymåne i vandbærens tegn

Nymåne i vandbærens tegn

Månen følger os kærligt fra himlen i sine skiftende faser. Hver faser puster Liv og energi i forskellige dele af vores liv.Nymånen eller sortmånen et godt tidspunkt til at sætte intentioner og udstikke en retning for den næste månecyklus. Nymånen i vandbærens tegn er...

read more

Se flere af Gittes BRANDS

Mother North

I de seneste år er interessen for naturen og natur spiritualitet spiret og vokset frem.

Vi søger vores ophav, os selv og de fortryllende oplevelser vi fik fra naturen som børn, men ikke helt kan få adgang til mere.

Vi ønsker at forstå den majestætiske jord vi bor på. Vi har endelig forstået, at der er mere, end vi kan se med det blotte øje.

Hos Mother North udbydes behandlinger, kurser, workshops og retreats, hvor du kan lære mere om natur spiritualitet og shamanisme og selv mærke, hvad naturen gør ved dig, når du åbner op.

Læs mere om Mother North

Yogaterapeuten

Som yogaterapeut underviser jeg ikke stillinger. Jeg underviser mennesker. Hver stilling tilpasses til den enkelte.

Måske skal man have været der, før man helt forstår det?
Hvordan noget så simpelt og hverdagsagtigt for nogle, som at bevæge sin krop kan være en kæmpe præstation for andre. 💪🏼

At leve med en krop, som er i en tilstand af smerte eller stress kan ændre alt. Ikke kun din fysiske udfoldelse, men også dit syn på dig selv.

Så yogaterapi handler for mig også om succesen ved at kunne være med ~ lige præcis som du er, med stillinger der er tilpasset til din krop.

Læs mere om Yogaterapeuten.dk

Gravity Flow

Gravity Flow består af Gitte og Bella. 

Vi inviterer dig ind i en verden af krops nærvær og tilstedeværelse. Vi afholder kurser baseret på intuitiv dans, hvor vi dykker ind i os selv og styrker forbindelsen til vores ubevidste og bevidste krop og forbinder os med vores urkraft. 

Dans er kroppens og sjælens hellige sprog, der er spundet fra vores dybere bevidsthed. Gennem bevægelse skaber vi rum for at vække vores største potentiale og genforbinde os med vores krop og sjæl. Når vi danser og bevæger os med intention og tilstedeværelse udtrykker vi vores sande væsen.  

Læs mere om Gravity Flow