Om Gitte Lindgaard

Helt siden jeg barn har jeg haft 3 store interesser i livet. Bevægelse, spiritualitet og det at hjælpe andre mennesker.

Disse tre passioner har præget den vej jeg har gået gennem livet og allerede som 14 årig tog jeg feks. psykologi som aftenskolefag.

Bevægelse dengang var gennem leg, sport og dans. Den spirituelle interesse kom som 11 årige, hvor mine spirituelle gaver begyndte at vise sig. I mine 20’ere uddannede jeg mig og arbejdede bla.som rådgiver og vejleder i Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade.

Jeg arbejdede med skabe livskvalitet og værdighed for handicappede i deres dagligdag. Jeg læste jura nogle år, men valgte at skifte uddannelse og tage et bachelor i Sundhed og kommunikation.

Jeg tog et hav af kurser indenfor den spirituelle verden og selvudvikling. Jeg startede en daglig meditationspraksis.

I mine 30’ere blev jeg påkørt og fik et kronisk piskesmæld, hvilket ændrede mit liv. Jeg var sengeliggende i et halvt år og intet hjalp eller lindrede. Så prøvede jeg yoga. Det blev på hjemme på stuegulvet og hvad jeg så kunne støve op via dvd’er og YouTube. Dengang var der ingen smarte online yoga portaler. Det betød, at jeg måtte prøve mig frem og her hjalp min kærlighed til krop og bevægelse mig.

Jeg begyndte at få det bedre – stille og rolig over tid lærte jeg at finde den livskvalitet og værdighed i mit liv, som jeg tidligere havde hjulpet andre med.

Siden jeg tog min første yogalærer uddannelse har jeg fortsat med at uddanne mig indenfor yogaens verden. Nogle af de uddannelser jeg kan nævne er to forskellige uddannelser inden for yogaterapi. Restorativ yogalæreruddannelse. Uddannelse indenfor yoga nidra, anatomi og fysiologi for osteopat studerende. Uddannelse inden for den gamle indiske medicinsystem Ayurveda, hvor jeg bl.a. er certificeret massør og urtekyndig.

I dag underviser jeg som yogaterapeut med 10 års erfaring. Jeg arbejder med mennesker der er udfordret af sygdom, skade og stress. Jeg underviser hold, giver enetimer, afholder workshops og retreats.

Min rejse hjem til shamanisme og natur spiritualitet

Min spirituelle interesse har altid været bred. Lige fra healing, sjælerejser, tidligere liv, kvindecirkler, oldtidens visdom og magi, aura med mere.

I mine 30’ere trådte jeg dybere ind på den shamanistiske vej og har været i lære både i denne verden og i den usete verden, samt taget rigtig mange shamanistiske og natur spirituelle kurser i både ind og udland.

Det er ikke kun noget jeg praktiserer og underviser, det er en livsstil og en livsanskuelse.

Jeg er i Moder Jords tjeneste og jeg lærer og lever efter hendes vilje og visdom. Jeg står med et ben i hver af to forskellige verdener. Den ene verden er den, som er menneskenes verden, som er synlig og tilgængelig for os alle. Den anden verden er gemt bag sløret og er beboet af bla formødrene, forfædrene, kraftdyr, plantefæller og guider. Fra denne verden søger jeg hjælp, vejledning, healing og kraft.

Jeg underviser i den nordiske shamanisme, det er her jeg har mine rødder og min Rodkraft.
Jeg kan lære dig at svare, når du mærker noget dybere kalde. Jeg kan hjælpe dig med at stille din længsel tilbage til din urkraft og forbundethed.

For mig er yoga også en form for natur spiritualitet og det kommer til udtryk via den måde jeg bruger yogas og meditations teknikker til at guide krop, sind og sjæl ind i en tilstand af ro, væren og modtagelighed.

Det vil sige, at jeg både gennem yogaterapi og naturterapi vækker kroppen og sindets uendelige potentiale for selvhealing og vækst med støtte og vejledning fra den anden verden

I dag arbejder jeg med og tilbyder

Mother North

I de seneste år er interessen for naturen og natur spiritualitet spiret og vokset frem.

Vi søger vores ophav, os selv og de fortryllende oplevelser vi fik fra naturen som børn, men ikke helt kan få adgang til mere.

Vi ønsker at forstå den majestætiske jord vi bor på. Vi har endelig forstået, at der er mere, end vi kan se med det blotte øje.

Hos Mother North udbydes behandlinger, kurser, workshops og retreats, hvor du kan lære mere om natur spiritualitet og shamanisme og selv mærke, hvad naturen gør ved dig, når du åbner op.

Læs mere om Mother North

Yogaterapeuten

Som yogaterapeut underviser jeg ikke stillinger. Jeg underviser mennesker. Hver stilling tilpasses til den enkelte.

Måske skal man have været der, før man helt forstår det?
Hvordan noget så simpelt og hverdagsagtigt for nogle, som at bevæge sin krop kan være en kæmpe præstation for andre. 💪🏼

At leve med en krop, som er i en tilstand af smerte eller stress kan ændre alt. Ikke kun din fysiske udfoldelse, men også dit syn på dig selv.

Så yogaterapi handler for mig også om succesen ved at kunne være med ~ lige præcis som du er, med stillinger der er tilpasset til din krop.

Læs mere om Yogaterapeuten.dk

Gravity Flow

Gravity Flow består af Gitte og Bella. 

Vi inviterer dig ind i en verden af krops nærvær og tilstedeværelse. Vi afholder kurser baseret på intuitiv dans, hvor vi dykker ind i os selv og styrker forbindelsen til vores ubevidste og bevidste krop og forbinder os med vores urkraft. 

Dans er kroppens og sjælens hellige sprog, der er spundet fra vores dybere bevidsthed. Gennem bevægelse skaber vi rum for at vække vores største potentiale og genforbinde os med vores krop og sjæl. Når vi danser og bevæger os med intention og tilstedeværelse udtrykker vi vores sande væsen.  

Læs mere om Gravity Flow

Gittes BLOG

En fortælling om rodkraft

En fortælling om rodkraft

Allerede som barn fornemmede jeg tydeligt, at der er mere mellem himmel og jord. Jeg var ikke særlig gammel før jeg begyndte at udforske de andre verdener og spiritualiteten jeg mærkede.  Det tog mig flere år at opdage, at det meste af hvad jeg søgte allerede...

read more
Nymåne i vandbærens tegn

Nymåne i vandbærens tegn

Månen følger os kærligt fra himlen i sine skiftende faser. Hver faser puster Liv og energi i forskellige dele af vores liv.Nymånen eller sortmånen et godt tidspunkt til at sætte intentioner og udstikke en retning for den næste månecyklus. Nymånen i vandbærens tegn er...

read more