Mother North

I de seneste år er interessen for naturen og natur spiritualitet spiret og vokset frem.

Vi er interesseret i vandreture, sankning, urtemedicin, vikinger, urkraft, friluftsliv med mere.

Denne søger viser en længsel. Vi længes og søger tilbage til vores rødder og vores Rodkraft.

Vi søger vores ophav, os selv og de fortryllende oplevelser vi fik fra naturen som børn, men ikke helt kan få adgang til mere.

Vi ønsker at forstå den majestætiske jord vi bor på. Vi har endelig forstået, at der er mere, end vi kan se med det blotte øje.

Hos Mother North udbydes behandlinger, kurser, workshops og retreats, hvor du kan lære mere om natur spiritualitet og shamanisme og selv mærke, hvad naturen gør ved dig, når du åbner op.

Naturterapi i naturen er for dig

som ønsker at vende hjem. Hjem til dig selv, tilbage til noget oprigtigt og autentisk. Utallige videnskabelige undersøgelser viser, at tid tilbragt med nærvær i naturen virker afstressende, nærende og genopbyggende på krop og sind. En fantastisk modvægt til en travlt og stresset hverdag.

Gennem forskellige typer øvelser inspireret fra mindfulness, meditation, yogaterapi, Rodkraft og shamanisme og anden natur spiritualitet bliver du guidet til at åbne op for naturens dybe stille ro og healende kraft.

 

Naturterapi spænder bredt og kan vejlede dig der ønsker:

 • at genfinde din kontakt til naturen.
 • at arbejde lidt dybere med dig selv, spejlet af naturen i naturen.
 • en guidet og holdt overnatning i skoven.
 • naturens cyklus
 • at forbinde dig med dine nordiske rødder.
 • shamanistiske rejser, træden over tærskel, ild ceremoni og meget mere

  Natur Terapi behandling er en briks behandling som kan have afsæt i tre retninger.

  Der kan være fokus på fysisk lindring gennem f. eks afstressning, boost af immunforsvaret, behandling af ømme led og muskler ved brug af rene terapeutiske æteriske olier og forskellige fysiske teknikker

  Der kan være fokus på emotionel lindring gennem frigørelse af følelsesmæssig bagage, gamle fastgroede følelser og mønstre gennem guidning, tromme, rejse, æteriske olier og healing.

  Der kan være et mere spirituelt fokus, hvor jeg arbejder med f. eks åndefæller, sjæletab og sjælehentning, forløsning fra tidligere livs problematikker, sejd og andre teknikker til at bringe dig tættere til din egen spirituelle essens.

  En behandling varer ca. 60-90 minutter og koster 850 kr.

  Kommende events

  Følg Mother North her

  Se flere af Gittes BRANDS

  Yogaterapeuten

  Som yogaterapeut underviser jeg ikke stillinger. Jeg underviser mennesker. Hver stilling tilpasses til den enkelte.

  Måske skal man have været der, før man helt forstår det?
  Hvordan noget så simpelt og hverdagsagtigt for nogle, som at bevæge sin krop kan være en kæmpe præstation for andre. 💪🏼

  At leve med en krop, som er i en tilstand af smerte eller stress kan ændre alt. Ikke kun din fysiske udfoldelse, men også dit syn på dig selv.

  Så yogaterapi handler for mig også om succesen ved at kunne være med ~ lige præcis som du er, med stillinger der er tilpasset til din krop.

  Læs mere om Yogaterapeuten.dk

  Gravity Flow

  Gravity Flow består af Gitte og Bella. 

  Vi inviterer dig ind i en verden af krops nærvær og tilstedeværelse. Vi afholder kurser baseret på intuitiv dans, hvor vi dykker ind i os selv og styrker forbindelsen til vores ubevidste og bevidste krop og forbinder os med vores urkraft. 

  Dans er kroppens og sjælens hellige sprog, der er spundet fra vores dybere bevidsthed. Gennem bevægelse skaber vi rum for at vække vores største potentiale og genforbinde os med vores krop og sjæl. Når vi danser og bevæger os med intention og tilstedeværelse udtrykker vi vores sande væsen.  

  Læs mere om Gravity Flow