Gravity Flow

Gravity Flow består af Gitte og Bella.
Vi inviterer dig ind i en verden af krops nærvær og tilstedeværelse. Vi afholder kurser baseret på intuitiv dans, hvor vi dykker ind i os selv og styrker forbindelsen til vores ubevidste og bevidste krop og forbinder os med vores urkraft.
Dans er kroppens og sjælens hellige sprog, der er spundet fra vores dybere bevidsthed. Gennem bevægelse skaber vi rum for at vække vores største potentiale og genforbinde os med vores krop og sjæl. Når vi danser og bevæger os med intention og tilstedeværelse udtrykker vi vores sande væsen.

Gravity Flow er for dig, der ønsker frihed.

Det er for dig, der ønsker at have et sundt og kærligt venskab med din krop.
For dig der ønsker mere urkraft og indsigt.

Vores formødre og forfædre vidste, at den dybeste kommunikation med vores indre verden og verden omkring os sker gennem vores sanser og ikke intellektet.
Gennem bevægelse/dans forbinder vi os med livets strøm, universets rytme og vibration. Her forbinder vi os med altet.

Fri bevægelse med en intention kan hjælpe dig til en sundere eksistens. Det kan være en portal til at frigive smerte og/eller hente healing og lindring. Det kan være en manifestation af din sande natur. Din krop bærer din sande livshistorie ~ måske en anden end den du fortæller ~ Du kan danse dig fri

Vi tilbyder workshops med emner som:

  • Rituel dans
  • Dans med guderne
  • Bevæg dig med elementerne
  • Chakraernes dans
  • Dans runerne
  • Frisæt din urkraft

Kommende events

Følg Gravity Flow her:

Se flere af Gittes BRANDS

Mother North

I de seneste år er interessen for naturen og natur spiritualitet spiret og vokset frem.

Vi søger vores ophav, os selv og de fortryllende oplevelser vi fik fra naturen som børn, men ikke helt kan få adgang til mere.

Vi ønsker at forstå den majestætiske jord vi bor på. Vi har endelig forstået, at der er mere, end vi kan se med det blotte øje.

Hos Mother North udbydes behandlinger, kurser, workshops og retreats, hvor du kan lære mere om natur spiritualitet og shamanisme og selv mærke, hvad naturen gør ved dig, når du åbner op.

Læs mere om Mother North

Yogaterapeuten

Som yogaterapeut underviser jeg ikke stillinger. Jeg underviser mennesker. Hver stilling tilpasses til den enkelte.

Måske skal man have været der, før man helt forstår det?
Hvordan noget så simpelt og hverdagsagtigt for nogle, som at bevæge sin krop kan være en kæmpe præstation for andre. 💪🏼

At leve med en krop, som er i en tilstand af smerte eller stress kan ændre alt. Ikke kun din fysiske udfoldelse, men også dit syn på dig selv.

Så yogaterapi handler for mig også om succesen ved at kunne være med ~ lige præcis som du er, med stillinger der er tilpasset til din krop.

Læs mere om Yogaterapeuten.dk