En fortælling om rodkraft

Jul 1, 2021

Allerede som barn fornemmede jeg tydeligt, at der er mere mellem himmel og jord. Jeg var ikke særlig gammel før jeg begyndte at udforske de andre verdener og spiritualiteten jeg mærkede. 

Det tog mig flere år at opdage, at det meste af hvad jeg søgte allerede fandtes inden i mig. Jeg fornemmede denne rodkraft i mig, som en energi jeg mærkede dybt i mit indre, men først var det noget jeg ikke helt kunne identificere. 

Rodkraften bølgede i mig i årevis og blev ved med at banke på bevidsthedens dør. Den var og er der altid, som en del af hvem og hvad jeg er. En del af hvem og hvad du er. 

Da jeg lukkede rodkraften ind, så fik jeg adgang til en ny og dybere del af mit væsen. Jeg fik adgang til fortiden, nutiden og fremtidens visdom. 

Det var ligesom at gå på biblioteket og kunne vælge den rette bog. 

Vi kan alle lære at benytte dette bibliotek, når som helst vi vil, fordi det er vores og det har altid været vores. 

For at finde meningen med livet, med verden vi lever i – tror jeg vi er nødt til at vende tilbage til naturen. Tiden er moden til, at vi alle tager rodkraften til os, før vi mister forbindelsen til vores egen indre natur, til vores indre bibliotek. 

Jeg fik en drøm om at lære andre mennesker om deres rodkraft. 

Det gav mening at tage kontakt til Liv, der er naturvejleder for, at vi sammen kunne bringe Rodkraft som firma til live, som inspiration til alle. 

En ting vi altid har vægtet højt i Rodkraft er den individuelle vej. Troen på, at vi alle har en unik vej, som kun vi kan gå. Vi skal alle finde vores dør ind til visdommens bibliotek. 

Liv og jeg har også hver vores vej og vi rummer hver vores unikke rodkraft og derfor arbejder vi også forskelligt med rodkraften. 

Hen over de sidste måneder har vores rodkraft bølget forskelligt og vores veje har bevæget sig i forskellige retninger.  

Alt i livet er foranderligt og at arbejde imod livet, når det forandrer sig er ikke frugtbart. Derfor valgte vi at stoppe samarbejdet omkring Rodkraft. 

Rodkraften har altid eksisteret og derfor lever den selvfølgelig videre. Jeg bringer min rodkraft videre i Morther North og Yogaterapeuten ~ ligesom, at Liv viderefører hendes rodkraft i hendes virke. 

Vi har alle rodkraft og det har været det største for mig i tiden med Rodkraft ~ at opleve, se og høre, hvordan Rodkraft har skabt bevidsthed om den unikke rodkraft, der flyder i os alle.

Selv om Livs og mit samarbejde er slut, så vil rodkraften altid leve videre. Intet går til grunde og jeg tager læring og visdom med videre. 

Jeg nyder at se rodkraften leve videre. En af de måder rodkraften lever videre på, kan du f.eks. se i mit Mother North logo. 

Mother North

Tilbage da vi startede Rodkraft tog jeg kontakt til min gode ven Kai Uwe Faust, som ejer Kunsten på Kroppen. Jeg fortalte ham om min version for Rodkraft og han designet to smukke figurer til mig. 

Det ene kender I fra Rodkrafts logo, det andet har jeg brugt som logo hos Mother North. Begge figurer rummer cirklen foroven og rødderne forneden. Det symboliserer så meget rodkraft og forbundethed for mig. Det bringer mig glæde. 

Her hen over sommeren vil jeg bruge tid i mit indre bibliotek. Jeg vil læne mig ind i min rodkraft og være. 

Nye projekter og visioner skal sanses og fødes. Jeg glæder mig allerede til at dele hvordan rodkraften vil leve videre i Mother North.

Read More 

Nymåne i vandbærens tegn

Nymåne i vandbærens tegn

Månen følger os kærligt fra himlen i sine skiftende faser. Hver faser puster Liv og energi i forskellige dele af vores liv.Nymånen eller sortmånen et godt tidspunkt til at sætte intentioner og udstikke en retning for den næste månecyklus. Nymånen i vandbærens tegn er...

read more
Nattens velsignelse

Nattens velsignelse

Når natten kommer, så tillader vi os at give slip og opløser dele af os til mørket og stilheden.  Vi giver slip på ambitioner og mål. Vi tillader os selv at tage imod den gave som nattens ro og mørke bringer.  Åndedrættet bliver dybt, tungt og roligt....

read more
Kravet om perfektion

Kravet om perfektion

Mon ikke vi alle sammen kender til gerne at ville være perfekte - eller ønsket om at gøre noget perfekt? Eller have den perfekte aften eller oplevelse? For nyligt så jeg i Go'Morgen Danmark en plastikkirurg som fortalte, at unge piger i 20’erne kom ind hos hende,...

read more